Om oss

För info om GDPR/personuppgiftspolicy klicka här
Vi på Nickes Åkeritjänst AB har en vision om att bli största aktören i Sverige.

Om Nickes Åkeritjänst AB

Vi har idag blivit en av dom största aktörerna inom bemanning av chaufförer i Göteborg, Östergötland, Jönköping och Stockholm syd, detta har vi att tacka alla våra grymma medarbetare och kunder. I dagsläget är vi ca 50 medarbetare i Göteborg, ca 20 medarbetare i Östergötland, ca 12 medarbetare i Jönköping och 3 medarbetare i Stockholm.

 

Då vi eftersträvar att våra medarbetare ska trivas hos oss som arbetsgivare så beaktar vi deras intressen av arbete, på så sett vet vi att dom

även gör ett bra jobb ute hos kund.

 

Rätt man på rätt plats!

 

Dock så står vi fast för att vi levererar kvalité och inte kvantitet av chaufförer, det är bättre för både er som kund och för oss att vi frånsäger

oss jobb än att vi sätter någon som inte kan göra ett gott jobb. Men vi har många ben att stå på, och det vi inte kan idag, det kommer vi kunna imorgon. Vi på Nickes använder oss av den kompetens som finns i gänget därav ser vi till att internutbilda oss och delar med oss av information som är väsentlig för dom olika uppdragen så ni som kund slipper förklara gång på gång.

 

Utbildning ser vi som en stark grund till kompetens så det snålar vi på Nickes inte på.

Nickes Åkeritjänst är även godkända av MSB för att hålla i ADR-utbildning samt godkänd säkerhetsansvarig. Vi är också godkända av Transportstyrelsen att fortbilda inom YKB, ADR-grund, klass 1,Tank eller YKB-fortbildning, vi utbildar även inom HLR, truck och APV så hör av er till oss så ser vi till att skapa ett utbildningstillfälle som passar just er.

 

Läs mer om oss på vår hemsida www.nickesakeritjanst.se