Om oss

För info om GDPR/personuppgiftspolicy klicka här

Vi på Nickes Åkeritjänst AB har en vision om att bli största aktören i branschen i Sverige.

Om Nickes Åkeritjänst AB

Vi har idag blivit en av dom största aktörerna inom bemanning av chaufförer i Göteborg, Östergötland och inom kort Jönköping, detta har vi att tacka alla våra grymma kollegor och kunder. I dagsläget är vi ca 50 anställda i Göteborg, ca 20 stycken i Östergötland och 5 i Jönköping

Då vi eftersträvar att våra anställda ska trivas hos oss som arbetsgivare så beaktar vi deras intressen av arbete, på så sett vet vi att dom även gör ett bra jobb ute hos kund.

Rätt man på rätt plats.

Dock så står vi fast för att vi levererar kvalité och inte kvantitet av chaufförer, det är bättre för både er som kund och för oss att vi frånsäger oss jobb än att vi sätter någon som  inte kan göra ett gott jobb ifrån sig. Men vi har många ben att stå på, och det vi inte kan idag, det kommer vi kunna imorgon.

Vi på Nickes använder sig mycket av den kompetens som finns i gänget därav ser vi till att internutbildar oss och delar med oss av information som är väsentlig för dom olika uppdragen så ni som kund slipper förklara gång på gång.

Vårt största och starkaste område är lotsning inom Göteborgsområdet samt Östergötland, vårt nästa geografiska läge vi kommer finnas på är i Jönköpingsområdet men erbjuder också våra tjänster på andra orter. Begränsningarna vi har är kompetensen så med andra ord, där vi hittar kompetensen eller kompetensen hittat oss, där kommer vi att finnas!

Vi är inte bara verksamma inom lotsningen, vi har även byggt upp en bred kompetens inom terminal, schakt, miljö, anläggning och TMA-bilar.

Nickes Åkeritjänst är även godkända av MSB för att hålla i ADR utbildning samt godkänd säkerhetsansvarig. Vi är godkända av transportstyrelsen att fortbilda inom YKB, så behöver du eller nån av din kollega ADR grund, klass 1,Tank eller YKB fortbildning hör av er till oss så ser vi till att skapa ett utbildningstillfälle som passar er.
Utbildning ser vi som en stark grund till kompetens, det snålar vi på Nickes inte på. Alla våra chaufförer har YKB och ADR och vissa har även för explosivt (klass1). Arbete på väg (APV) innehavs av flera av våra anställda, och den kompetensen utökas kontinuerligt med nivåerna 1,2,3a och b.